Oranitzat per:

 

Els Tech-days Ocupació és una activitat emmarcada al Tech-days de l'EPS i adreçada als estudiants i titulats de tots els estudis de l'Escola Politècnica Superior de la UIB, sobretot Informàtica, Telemàtica i Matemàtiques i a les empreses que cerquen aquest perfil d'universitaris. Es tracta d'un fòrum d'ocupació dirigit específicament al perfil d'enginyeries.

El Tech-days Ocupació tindrà lloc el dimecres 10 de maig d'11 a 17 hores al hall de l'edifici Anselm Turmeda.

Trobareu expositors d'una vintena d'empreses del sector de la informàtica de les Illes Balears.

És una oportunitat extraordinària per a posar en contacte les empreses amb els universitaris del sector, per complementar la formació i per descobrir noves tecnologies informàtiques.

 

Informació acadèmica: Els estudiants de l'EPS que hi participeu podreu optar a aconseguir 3 crèdits optatius genèrics. Per poder optar a una part dels crèdits haureu d'haver visitat i demanat informació a, com a mínim, 5 empreses, juntament amb la resta sessions del Tech-days de l'EPS. Disposareu d'un "Passaport Tech-Days Ocupació" per justificar la visita als mostradors de les empreses.

 

Com funciona aquest "Passaport Tech-days Ocupació"?

Per optar a aconseguir una part dels 3 crèdits optatius genèrics, haureu d'haver visitat i demanat informació a, com a mínim, 5 empreses, juntament amb la resta sessions del Tech-days de l'EPS. 

Cada empresa que visiteu us posarà un adhesiu al seu logotip i al final de la vostra estada al Tech-days Ocupació, heu de lliurar aquest passaport amb les vostres dades a l'organització. (Recepció de benvinguda DOIP).