Oranitzat per:

 

Els Tech-days Ocupació és una activitat emmarcada al Tech-days de l'EPS i adreçada als estudiants i titulats de tots els estudis de l'Escola Politècnica Superior de la UIB, sobretot Informàtica, Telemàtica i Matemàtiques i a les empreses que cerquen aquest perfil d'universitaris. Es tracta d'un fòrum d'ocupació dirigit específicament al perfil d'enginyeries.

Informació acadèmica: Els estudiants de l'EPS que hi participeu podreu optar a aconseguir 3 crèdits optatius genèrics, juntament amb la resta sessions del Tech-days de l'EPS. Per poder optar als crèdits haureu d'haver visitat i demanat informació a, com a mínim, 5 empreses. Disposareu d'un "Passaport Tech-Days Ocupació", que recollireu al mostrador del DOIP, on haureu de recopilar el segell de les empreses visitades i després, al final de la vostra estada al fòrum, lliurar el passaport a l'organització.

El Tech-days Ocupació tindrà lloc el dimecres 10 de maig d'11 a 17 hores al hall de l'edifici Anselm Turmeda.

Trobareu expositors d'una vintena d'empreses del sector de la informàtica de les Illes Balears.

És una oportunitat extraordinària per a posar en contacte les empreses amb els universitaris del sector, per complementar la formació i per descobrir noves tecnologies informàtiques.