Procés d'inscripció

Data de presentació de treballs: del 31-05-2017 fins a 10-10-2017

 

Recordi que haurà d'enviar tota la documentació sol·licitada en format ZIP. Una vegada finalitzat el procés d'inscripció no podrà modificar les seves dades. 

 


No oblidi que els camps assenyalats amb un signe ( # ) i en vermell són obligatoris
Dates del projecte
# Document
Recuerde que el envío de originales deberá hacerlo en formato ZIP
Dades de contacte
Resum informació legal
En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LPD), "FUEIB" li informa que, mitjançant la cumplimentació del formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer d'usuaris del lloc web de "FUEIB", amb l'únic fi de poder-li prestar i oferir els nostres serveis, enviar-li informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica de "FUEIB". "FUEIB" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda en aquest fitxer.

Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del fitxer que els tracta "FUEIB", amb domicili en Edifici Bartomeu Rosselló Pòrcel (Campus Universitari) Ctra. Valldemossa, km 7.5 07122 Palma de Mallorca, Illes Balears (Espanya). Podrà exercir els drets abans esmentats a través del formulari de modificació o cancel·lació de dades.