Biografies


Imma Aguilar Nàcher (@immaaguilar)

Llicenciada en Ciències de la Informació pel C.O Sant Pablo - Universitat Politècnica de València, Magíster en Tecnologies de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i posseeix el Màster en  Direcció de Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya. És fundadora i directora de la Consultora Perfil Públic, orientant exercici professional a la comunicació institucional i política. Entre les seves accions cal destacar el seu assessorament al grup parlamentari Entesa del Senat i al seu portaveu, José Montilla; va participar en campanyes electorals per a diversos partits, com la candidatura d'Eduardo Madina a la Secretària General del PSOE i les dues campanyes d'eleccions generals per a Ciutadans, on exercia el càrrec de coordinadora de la presidència de Ciutadans, amb Albert Rivera, i coordinadora i assessora dels diputats del grup parlamentari de Ciutadans al Congrés. També imparteix docència en diversos màsters universitaris sobre campanyes electorals, comunicació política i parlamentària, i és autora d'articles i columnes d'opinió sobre comunicació política en diferents mitjans.

 

Víctor Almonacid (@nuevadmon)

Llicenciat en Dret per la Universtiat de València (1996), funcionari de carrera de l'administració local, posseeix el Màster en Planificació estratègica, innovació i coneixement a l'Administració pública (2003) de l'INAP i el Màster en Noves Tecnologies aplicades a l'Administració Pública (2006) de la Universitat de València. Entre les seves activitats professionals destaca per ser el creador del web i membre de la Junta de Govern de COSITAL a València, sent també director de l'Observatori d'Administració Electrònica i Transparència de COSITAL Network. També és director executiu de NovaGob.Lab i membre del Consell de redacció de la revista CUNAL (Revista d'Estudis Locals). Dintre de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) pertany al Grup Tècnic de la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat, així com al Grup Tècnic de la Comissió Societat de la Informació i Noves Tecnologies. És autor de diverses publicacions, entre les quals destaquen els llibres "Règim jurídic de la Policia Local a la Comunitat Valenciana (2005), "Entitats públiques i privades vinculades a l'Administració Local" (2008) i "Estudis sobre modernització de l'Administració Local (2009), així com el blog  Nosoloaytos.com.

 

Mayte Vañó (@maytevs )

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, amb especialització en Comunicació Persuasiva, i Experta Universitària en Protocol i Relacions Institucionals. L'any 2005 va accedir a l'Administració pública a la Regidoria de Turisme del Campello, on exerceix les funcions de Social Media Strategist. També realitza activitats de consultoria de màrqueting en xarxes socials i col·labora com a docent en diverses entitats, com la Universitat d'Alacant, la Universitat Catòlica de Múrcia, l'Escola d'Organització Industrial (EOI) i Invattur. A la província d'Alacant imparteix cursos de comunicació en xarxes socials per a l'Administració pública des de l'any 2011, dirigits a funcionaris i càrrecs electes de la província d'Alacant, i és responsable de comunicació d’AlicanTEC, l'associació d'empreses tecnològiques de la província alacantina.

 

Amalia López Acera (@AmaliaLopezAcer)

Llicenciada en Ciències de la Informació, amb l’especialitat en Periodisme, i té el Màster en Màrqueting Digital i Mitjans Socials. Des de març de 2014 és community manager del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) i imparteix docència en diverses institucions com ESIC, Institut Nacional d'Administració Pública (INAP), Institut Valencià d'Administracions Públiques (IVAP), Diputació d'Alacant, Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), o Universitat Catòlica de València. També fa xerrades i conferències sobre xarxes socials, administracions públiques i marca personal. Col·laboradora amb diversos mitjans de comunicació: Cadena SER-València, Levante TV i en el periòdic Las Provincias, i ha obtingut diversos reconeixements com el Premi Novagob 2015 al membre més destacat de l'Administració pública, premi a la tuitaire més influent del Fòrum d'Economia de la Universitat de València i Premi CNIS 2016 a la millor gestió de xarxes socials, entre altres.

 

Miriam Riera

Consultora en comunicació, relacions institucionals, protocol i esdeveniments a Efectiva Comunicació. Més de 20 anys d'experiència a institucions públiques i organitzacions privades. Professora col·laboradora al Màster en Comunicació Política (Blanquerna. Universitat Ramon Llull), al Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional (Universitat Autònoma de Barcelona), al Màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments (Universitat Oberta de Catalunya) i al Posgrau de Gestió d'Esdeveniments Culturals, Esportius i Corporatius (UOC), entre d'altres. Formadora als àmbits de la comunicació i les relacions institucionals a empreses i administracions públiques. La meva passió es treballar amb persones i aprendre (i créixer) conjuntament amb elles. D'aquí la meva implicació al sector associatiu, tant juvenil (tinc un fill adolescent!), com esportiu, social i cultural.

 

Álvaro Gil

Ha estat responsable de Política als informatius de la Cadena SER de Balears i redactor a diversos mitjans escrits i audiovisuals, així com director de Comunicació Digital del PSOE. Actualment és director general de Comunicació de la Conselleria de Presidència del GOIB (Govern de les Illes Balears)

 

 

Eli Gallardo

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració i Postgrau en Comunicació i Màrqueting Institucional. Actualment DirCom a l'Ajuntament de Marratxí (Mallorca)

 

 

Rosa Estades

Llicenciada en Ciències de la Informació, gestionant la comunicació i la identitat d'organitzacions privades i públiques durant els darrers 15 anys, és especialista en Comunicació de Màrqueting. Actualment dirigeix la comunicació de l'empresa pública Calvià 2000

 

 

Ángeles Durán Mañes 

Doctora en Comunicació Empresarial i Institucional per la Universitat Jaume I (2005) i llicenciada en Ciències de la Informació. Va iniciar la seva carrera periodística al diari El País i posteriorment ha col·laborat amb altres mitjans de comunicació escrits i audiovisuals. Actualment és presidenta de l'Associació de Periodistes de les Illes Balears (APIC), professora universitària i columnista a El Mundo. Ha dirigit i imparteix docència a diferents postgraus. 

 

 

 

Javier Manzano 

(Madrid) Periodista i Director General de Comunicació de la FEMP des d'octubre de 2015. Anteriorment ha estat Director de Comunicació de FEVE i Director de Comunicació del PSOE, tot i que la major part de la seva trajectòria professional l'ha desenvolupat a ràdio, eespecialment a la Cadena SER, on ha estat 20 anys com a cap d'Informatius Cap de setmana o Redactor Cap d'Informatius - Madrid. També ha treballat a RNE, a Onda Madrid, a Telemadrid, al diari El País o a la revista Fiat Lux. 

 
 

David Álvarez

Analista i consultor en Social Media i especialista en segmentació d'audiències a xarxes socials. Treballa per a mitjans de comunicació nacionals com RTVE, Antena 3, La Sexta, Onda Cero, Cadena Ser, Los 40, Cope, Cadena 100, Diario AS, La Razón, Grupo Z, Bein Sports, Movistar +, Heraldo i 20 Minutos. Està especialitzat en els sectors de mitjans de comunicació i política, és membre del Grup d'Investigació de la Universitat Complutense de Madrid "Participació, Noves tecnologies i Democràcia". Ha realitzat estudis sobre el coneixement de les comunitats en xarxa i l'ús de les xarxes socials per part de les organitzacions i institucions polítiques. 

 

Tona Pou

Gerent de GsBit Associació Balear d'empreses de Software, Internet i noves tecnologies. Consultora Mkt-UX a Empiula

 

 

 

Antonio Fernández Coca

Il·lustrador creatiu, professor de la UIB i Delegat del rector amb competències de Direcció de l'Estratègia de Comunicació Interna i Promoció Institucional; Oficina web; Servei d'Audiovisuals i Servei de Campus Extens (UIB virtual)

 
 
 
Joan Carles Martorell

Ha treballat durant més de 15 anys en audiovisual, produint i dirigint curtmetratges de ficció (premiats internacionalment) i continguts per a televisió i internet. Vinculat al desenvolupament web, tant com a programador, coordinador de projectes o editor de continguts. Ha estat molt lligat a projectes de recerca i docència com a conferenciant, professor universitari i membre de diversos observatoris de l'audiovisual contemporani. En els últims anys va treballar per Apple, a la seva seu europea, i 2btube, un start-*up associada a YouTube. Actualment dirigeix la televisió pública balear (IB3)

 

 

 

Organitza


                       

 

 

Col·labora