La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, la Cambra de Comerç de Mallorca i la Fundació BIT organitzen una jornada tècnica el dimecres 24 de maig de 2017, que té com a principal objectiu informar dels incentius fiscals i les bonificacions del personal investigador que treballa a les empreses desenvolupant activitats de R+D+I.

L'Administració Pública, a través del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO), té en marxa una sèrie de programes d'incentius orientats a fomentar la competitivitat en l'àmbit empresarial mitjançant l'avanç tecnològic de les empreses i l'augment de l'esforç en inversions de R+D+I. Aquests programes són de dos tipus:

  • Foment mitjançant ajuts directes
  • Incentius en forma de deduccions fiscals.

L'esdeveniment s'adreça a empreses i interessats del sector que desitgin conèixer l'actualitat dels incentius a la R+D+I i les eines disponibles que aporten seguretat a l'hora d'aplicar-los.

La jornada comptarà amb la participació de diferents especialistes de l'àmbit públic i privat, entre els quals destaca la consultora  Biconsulting, l'empresa certificadora EQA i el MINECO.

Per tancar la sessió, els organitzadors de la jornada explicaran els diferents serveis que s'ofereixen des de la xarxa Enterprise Europe Network

 

Participació gratuïta

 

Descarrega el fulletó

Programa