Inscripció oberta
El període d'inscripció comença 2-03-2015 fins al 15-02-2016
Per tal de participar a qualsevol de les activitats de #9forumuib cal que formalitzeu la següent inscripció. Reserva entrades xarla Carles Capdevila


El proper dia 18 de febrer de 2015 tindrà lloc el 9è Fòrum de l'Ocupació organitzat per la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears. La cita és a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus de la UIB.

En aquesta novena edició hem preparat un model de fòrum més dinàmic, amb infrastructura d'estands, adaptat a les noves modalitats de retrobament de RR.HH. Durant el 9è Fòrum es realitzaran un ampli ventall d’activitats relacionades amb la inserció laboral: entrevistes, tallers d’orientació i assessorament professional, presentacions d’empreses, emprenedoria, xerrades, tests de competències, encontres face to face, etc.
 
Destinataris
Estudiants matriculats a la UIB i titulats universitaris de qualsevol procedència.
 
Objectiu
Oferir als assistents la informació i eines de treball necessàries per optimitzar el procés de recerca de feina i l'accés al mercat laboral.
 
Metodologia
Sessions, tallers, presentacions, conferències i debats, dotats d'un caràcter participatiu i pràctic, de temàtiques directament relacionades amb l’orientació i inserció professional. Podràs visitar durant tot el dia els mostradors de les empreses participants.
 
 

   Conferència pràctica #SuperProfesional:
   No busques oportunidades, haz que te encuentren.
 
   Alfonso Alcántara, @yoriento  yoriento.com
 
   12:30 hores
   Saló d'Actes de l'edifici G.M. de Jovellanos 

 

Consulta les xarxes socials del fòrum i connecta amb nosaltres amb el hashtag #9forumuib

         

 
 

 

 


Organitza:
Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears
Universitat de les Illes Balears

Organitza, patrocina: