Palma, 12 de maig de 2016
Claus per emprendre amb Unreasonable Lab Spain i Axa


PortadaInscripcióDocumentsSeuContacte
català castellano

Inscripció oberta
El període d'inscripció comença 27-04-2016 fins al 11-05-2016
Per a inscriure's en el congrés, pot triar entre diferents tarifes segons sigui el seu cas inscriure's

Claus per emprendre amb Unreasonable Lab Spain i Axa

Idees de negoci innovadores, propostes d’emprenedoria alternatives o plans de negoci que marquin la diferència amb el gruix del sector productiu, són cada vegada més importants a l’hora de guanyar competitivitat, diversificar l’economia i assegurar el progrés i el futur de la societat. En aquest context l’aprenentatge de coneixements bàsics i el domini de les eines que garanteixin la consecució de l’èxit, són les claus per a la posada en marxa de nous projectes que impliquin un valor afegit.

Així, tot emprenedor ha de tenir al seu abast les eines necessàries per poder aconseguir complir els seus objectius. La majoria de les vegades, trobar finançament és un procés llarg i complex. Sovint sorgeixen moltes preguntes, i l’obtenció de les respostes es basa en els programes d’entrenament, incubació de les idees o sessions d’assessorament financer que defineixin conceptes clau, aclareixin idees i ens ajudin a visualitzar les possibilitats d’èxit de les innovacions per impulsar.

Per tot això, la Universitat de les Illes Balears, a través de la Fundació Universitat-Empresa i el Club de l’Emprenedor de la UIB, impulsa la jornada gratuïta Claus per emprendre amb Unreasonable Lab Spain i Axa, en la qual s’exposaran als interessats dues de les eines fonamentals que tot emprenedor ha de conèixer per poder orientar-se cap a l’èxit. La jornada es dividirà en dues sessions:

12:00h a 13:00h: Presentació del programa de preparació de start-ups per a la inversió Unreasonable Lab Spain

Unreasonable Institute és una de les principals acceleradores empresarials d’alt impacte mundial. Aquest any arriba per primera vegada a Espanya de la mà de TeamLabs, un programa d’entrenament intensiu de cinc dies de preparació per a la inversió dirigit a joves emprenedors amb projectes de negoci socials o mediambientals. De tot això ens en parlarà i ens donarà explicacions amb més detall Ramón Romero Boquete, community builder de TeamLabs

13:00 a 14:00h: Oportunitat professional en l’assessorament financer amb Axa Exclusiv

Xerrada impartida per Rosalia Barceló, responsable d’Axa Exclusiv a les Balears; Esperanza López, directora de RH a Axa Exclusiv; i Alberto García, conseller patrimonial. Tots ells ens donaran a conèixer els aspectes més importants i els requisits per formar part del projecte Axa Exclusiv.

 

Lloc: Aula de Graus B, Edif. Gaspar Melchor de Jovellanos                                                                    Data: 12 de maig 2016 de 12 a 14hrs.

 


Organitzen: