Palma (Mallorca) 26 de febrer de 2016
Emprenedoria i innovació: les claus del nou mercat laboral


PortadaSeuContacte
català castellano

 

Totes les places estan exhaurides
 
Motivació i iniciativa, responsabilitat, talent, capacitat de treballar en equip… Els que se sentin identificats amb aquestes paraules tenen a l'abast la clau per fer-se una posició en el nou mercat laboral. Com? César Llorente, soci i director de OMNEOM i professor associat de Pedagogia de la UIB ens explicarà com podem treure partit a aquestes qualitats, gràcies a la seva àmplia experiència en gestió i motivació d’equips, habilitats socials i gestió de projectes.
 
Coneixes HabitissimoNexus Robótica, Twin ForceLipopharma Therapeutics? Sabrem quin significat tenen per a aquestes paraules que esmentàvem més amunt i comptarem amb la participació d'antics alumnes de la UIB que dia a dia demostren la seva capacitat i iniciativa per dur a terme els seus projectes d’innovació. Els coneixes?
 
L’acte és gratuït i obert a tot al públic en general, amb inscripció prèvia
 
Lloc: edifici Sa riera, aula 8 (1r pis).
 
Horari: de 17 a 18:30 hores.
 
Aquesta és una sessió de presentació del postgrau d'UIBTalent Expert Universitari en Visió Empresarial i Gestió de Projectes d'Innovació, títol propi de la UIB (26 ECTS), organitzada per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).
 
 
Organitzen: