Català English Castellano

UIBCongrés | el nostre projecte és l'organització


Formulari de contacte


Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears
Edifici Instal·lacions esportives
Cra. de Valldemossa, km 7,5
07122 Palma (Illes Balears)
Telf. +34 971 172 000

Per favor, utilitzau el formulari següent per comunicar-vos amb nosaltres. Els camps assenyalats amb un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.


# Nom


# Llinatges


Població


Província / Estat


# País


Telèfon


E-mail


Assumpte


# Missatge

 Dispone usted de   caracteres 

Per evitar el correu generat pels robots maliciosos, per favor, escrigui el resultat de la suma al camp de resultats abans de polsar el botó d'enviar.Resum informació legal


En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LPD), "FUEIB" li informa que, mitjançant la cumplimentació del formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer d'usuaris del lloc web de "FUEIB", amb l'únic fi de poder-li prestar i oferir els nostres serveis, enviar-li informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica de "FUEIB". "FUEIB" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda en aquest fitxer.

Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del fitxer que els tracta "FUEIB", amb domicili en Edifici Bartomeu Rosselló Pòrcel (Campus Universitari) Ctra. Valldemossa, km 7.5 07122 Palma de Mallorca, Illes Balears (Espanya). Podrà exercir els drets abans esmentats a través del formulari de modificació o cancel·lació de dades.