Jornada «Fundraising a la UIB i presentació del portal Precipita:
Com obtenir finançament privat per a projectes científics?»

 

L'accés a finançament és un dels principals reptes als quals s'enfronten universitats, centres de recerca i empreses de nova creació per dur a terme projectes de R+D+i. La participació i la implicació de la societat i les empreses, en forma de donacions o a través de fórmules de patrocini i mecenatge, és fonamental per promoure la investigació en l'àmbit científic i donar resposta a les necessitats socials.

La jornada es celebrarà el dijous 26 d’octubre, de les 10.30 a les 12.30 hores, a la Sala de Graus de l’edifici d’Antoni Maria Alcover i Sureda i es centrarà en la presentació de l’Oficina Fundraising UIB, servei que s’encarregarà de canalitzar les contribucions de potencials donants i patrocinadors, i d’impulsar l’obtenció de fons privats per a la Universitat. També, es presentarà el portal públic de finançament col·lectiu (crowdfunding) Precipita de la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT).

L’objectiu és donar a conèixer als grups de recerca i investigadors de la UIB les diferents oportunitats presents per facilitar l’accés a finançament per a projectes de recerca i de divulgació científica.

Hi participaran el doctor Jordi Llabrés vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals; el senyor Lluis Tudela, de l'Oficina Fundraising UIB; i la senyora Isabel Méndez i Mónica González, de FECYT.

En acabar les presentacions, els assistents podran mantenir reunions individuals de 15-20 minuts amb la senyora Belén Gilarranz i Mónica González, per exposar els seus projectes. L'horari de les reunions és de 12.30 a 14.30 hores, i s'aniran assignant per ordre d'inscripció a l'esdeveniment.

Per assistir a la jornada i concertar una reunió és imprescindible registrar-se a través del formulari d’inscripció.