La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (IECISA), convoquen els II Premis IECI a la Innovació TIC (TalenTIC) per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) adreçats a l'aplicació d'una innovació TIC.

L'objectiu d'aquests premis és incentivar la innovació tecnològica en l'àmbit acadèmic i premiar l'esforç i la dedicació dels alumnes que hagin realitzat un TFG o TFM amb aplicacions TIC innovadores.

Hi pot participar tot l'alumnat que hagi presentat i superat el TFG o TFM de qualsevol dels estudis de la UIB durant els cursos acadèmics 2015-16 i 2016-17. Les candidatures han de ser individuals, i cada participant només pot presentar un únic projecte propi.

Els candidats han d'emplenar el formulari d'inscripció present en aquesta pàgina web i adjuntar en format ZIP el TFG/TFM, resum del projecte (màxim 2.000 caràcters) i una captura de pantalla de la nota acadèmica del treball.

Es concediran dos premis, dotats amb 1.000 euros el primer i 500 euros el segon, a més d'un diploma acreditatiu i la divulgació del treball en un reportatge de premsa especialitzada.

La data límit per presentar la candidatura als premis és el 10 d'octubre a les 14 hores.