Palma (Mallorca) 10 de novembre de 2016
III Jornada d'Innovació i Transferència a la UIB


PortadaInscripcióDocumentsSeuContacte

Inscripció oberta
El període d'inscripció comença 19-10-2016 fins al 15-01-2018
Per inscriure's al congrés, faci clic en inscriure's

La innovació sostenible consisteix a abordar un repte social o mediambiental a través de solucions intel·ligents que aporten valor a la societat i al planeta. Per aconseguir aquests objectius, és necessària una col·laboració entre les administracions públiques que impulsin les iniciatives, les empreses que duguin les tecnologies al mercat, les universitats i els centres de recerca que desenvolupin aquestes solucions innovadores i, finalment, la societat civil, que aporti valors clau durant el procés d'innovació.

És per això que el Vicerectorat d'Innovació i Transferència, l'Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i la Càtedra Santander-UIB d'Innovació i Transferència del Coneixement (CSUIT) treballen junts per organitzar la III Jornada d'Innovació i Transferència de la UIB i per establir vincles estrets entre la Universitat i la societat.

L'objectiu d'aquesta jornada és conèixer-nos i seguir cooperant en la creació d'un entorn més sostenible. El nostre convidat d'enguany és el Dr. Daniel Christian Wahl, que ens contarà que la innovació sostenible ja no és suficient sinó que és necessari que sigui, a més, regenerativa.

Parlarem de SmartCampus, SmartCities, SmartDestinations i SmartIslands, i redefinirem el concepte SMART com a sostenible, multidisciplinari, aplicat, regeneratiu i transformador.

Finalment, es farà referència al nou catàleg de tecnologies i serveis especialitzats que ofereix la UIB a les empreses i institucions del seu entorn, encaminats a la resolució de problemàtiques i necessitats de R+D+I.

 

Els assistents que desitgin plantejar alguna idea o pregunta per debatre a la Jornada, poden fer-ho al formulari d'inscripció.

No us ho podeu perdre!    

Veure el programa de la Jornada

Organitzen: