Ens plau anunciar que el V Congrés de Biologia de la Conservació de Plantes es desenvoluparà entre els dies 28, 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre de 2011 al Mercadal (Menorca). L'organització és a càrrec de l’àrea de Botànica de la Universitat de les Illes Balears i de la Societat Espanyola de Biologia de Conservació de Plantes (SEBCP).

 

   

També hi col•laboren les administracions autonòmiques i locals, així com entitats relacionades amb la investigació i conservació de la naturalesa de les Illes Balears en general i de Menorca en particular.

El congrés es dedicarà a tots els temes relacionats amb la biologia de la conservació de plantes: demografia, biologia de la reproducció, seguiment, etc., però es posarà un èmfasi especial en les problemàtiques relacionades amb la insularitat, l’avaluació i el seguiment de la biodiversitat vegetal, la biologia de la conservació de criptògames i les experiències de conservació de plantes amenaçades.

Com és habitual, es presentaran comunicacions orals i pòsters, i hi haurà una conferència convidada per a cadascuna de les sessions. També s'ha previst que hi hagi sessions paral•leles per debatre temes específics relacionats amb la investigació, la gestió i les estratègies de la biologia de la conservació de plantes.
A la segona circular (març 2011) es presentarà el programa detallat i s'obrirà la inscripció i les reserves d'allotjament.

Es Mercadal és un petit poble que es troba al centre de l’illa de Menorca, immers en espais naturals i al peu de la muntanya més alta de l’illa: serà un lloc que ens oferirà l'ambient més adequat per a la temàtica del congrés.

 

Esperam veure-us a Menorca el setembre vinent!

Visita el nostre perfil a

 


Organitza:
Sociedad Española de Biología de la Conservación de Plantas
Universitat de les Illes Balears

Organitza, patrocina, col·labora