Palma (Mallorca) de 19 a 23 d'octubre de 2009
VI Congrés Nacional d’Entomologia Aplicada XII Jornades Científiques de la SEEA


PortadaComitèsEnllaços i documentsSeuContacte


PRESENTACIÓ

En nom de tot el comitè organitzador, tenim el plaer de convidar-vos a participar al VI Congrés d’Entomologia Aplicada (XII Jornades Científiques de la SEEA), que tindrà lloc al campus de la Universitat de les Illes Balears del 19 al 23 d’octubre de 2009.

Les finalitats de la Societat Espanyola d’Entomologia Aplicada són fomentar, facilitar, unificar i difondre els treballs d’investigació i desenvolupament de totes les branques de l’entomologia aplicada, forestal i medicoveterinària. La SEEA, per aconseguir les seves finalitats, organitza reunions científiques per establir contactes entre els entomòlegs aplicats espanyols, així com amb altres científics de branques afins. Cada dos anys, la SEEA organitza un congrés amb el propòsit de donar a conèixer els darrers treballs i investigacions en l’àrea de l’entomologia aplicada.

Esperam que la reunió suposarà un marc idoni perquè els diferents participants puguin exposar i discutir els darrers avenços en el camp de l’entomologia aplicada. La sostenibilitat dels tractaments de control de plagues, la presència de plagues invasores i el paper dels vectors en la transmissió de malalties emergents, són alguns dels temes de gran actualitat als quals ens enfrontarem els pròxims anys. El programa científic consistirà en conferències plenàries, comunicacions orals, panells i visites tècniques. Els treballs presentats al congrés podran optar al premi de la SEEA a la millor comunicació oral d’un estudiant i al premi SEEA-PHYTOMA a la millor comunicació en panell.

Us esperam el pròxim octubre.

Dr. Miguel Ángel Miranda Chueca
President Comitè Organitzador
Universitat de les Illes Balears.


■ Imatge del Congrés

■ FOTOGRAFIES DEL CONGRÉSOrganitza:
Universitat de les Illes Balears
Conselleria d'Agricultura i Pesca
Institut de Recerca i Formació Agrària i Pesquera de les Illes Balears
Sociedad Española de Entomología Aplicada

Organitza, patrocina, col·labora