Palma de 8 a 16 de novembre de 2007
IMAD 2.0 Cicle de Conferències sobre Noves Tecnologies i Societat


PortadaProgramaPonents EnllaçosSeuContactePRESENTACIÓ

L'IMAD 2.0 és una actividad impulsada pel Consorci Riba a través del programa Districte Digital de Rehabilitació Integral Soledat - Polígon de Llevant. Pot considerar-se la tercera edició de la fira anual centrada en les noves tecnologies i Internet que el programa ha realitzat commemorant el dia d'Internet, tot i que aquest any la fira es divideix en dos conceptes: el Festival IMAD 2.0 i el Cicle de Conferències IMAD 2.0.

Aquest cicle de conferències ha intentat reunir diferents persones de l'estat espanyol que poden ser exponents de noves tendències i noves maneres d'entendre els seus àmbits a partir de la relació amb les noves tecnologies.

Per organitzar les conferències s'han pres com a referència quatre eixos temàtics que artivularan les diferents ponències; a cada eix se li dedicarà un dels dies del cicle.

Els eixos temàtics són:

- Periodisme Digital, on s'analitzarà la influència d'Internet i els nous mitjans de comunicació social sobre el periodisme més tradicional.

- Empresa 2.0, on centrats en els nous models de negoci d'unes empreses que redefineixen la seva relació amb els clients.

- Teconologia Social, on s'analitzaran diferents aplicacions de la informàtica per a influir en la manera com les persones es relacionen.

- Art Digital i les noves formes d'expresió que aquesta simbiosi desperta en els artistes.

D'aquesta manera, es pretén donar una perspectiva oberta sobre els usos, possibilitats i riscs d'una societat que cada vegada té una major base tecnològica.

OBJECTIUS

- Contribuir a crear una relació més madura i conscient amb les noves tecnologies;

- Difondre diferents experiències de contacte amb les noves tecnologies existents a l'estat espanyol;

- Promoure una actitud positiva i crítica envers les tecnologies de la informació i de la comunicació;

- Implicar als estudiants en una reflexió envers el seu futur professional.


Organitza:
Consorci Riba
Ajuntament de Palma
IMFOF

Organitza, patrocina, col·labora