PUBLIC GENERAL 

Totes aquelles persones interessades a assistir com a públic tant a les conferències com a les taules rodones tan sols s'han d'inscriure com a Assistents a les sessions obertes, la inscripció és gratuïta.

 

EQUIPS DE TREBALL

Si estàs interessat o interessada a formar part dels equips de treball que desenvoluparan les propostes per al Territori Ramon Llull 2030, contacti amb l'equip organitzador explicant els motius principals pel que t'interessa estar dintre dels equips. Les persones incloses als equips en comprometen a una participació activa durant les sessions de treball, aportant les seves idees entorn al projecte i respectant les aportacions de la resta de persones. Al final de RLL2030 es publicaran les conclusions dels equips de treball fent menció explícita del nom de les persones que han participat.

 

COL·LABORAR O FINANÇAR PART DEL PROJECTE

Si formes part d'una empresa o entitat que vulgui donar suport l'execució d'aquest projecte així com de les futures vinents Jornades, deixa'ns el teu contacte i els responsables del Ramon Llull 2030 es posaran en contacte.