La UIB organitza, amb el suport de la Càtedra Santander d’Innovació i Transferència del Coneixement, la II Trobada de l’Escola de Doctorat de la UIB (EDUIB) amb empreses de les Illes Balears, amb la finalitat que aquestes coneguin de primera mà les línies de recerca i els projectes de tesi en què puguin estar interessades.

Es tracta d’una magnífica oportunitat perquè les empreses del sector de l’educació i de les tecnologies de les Illes Balears coneguin la recerca que els doctorands duen a terme, i així millorar la seva competitivitat, en cas que els vulguin incorporar.

Com a novetat respecte de la primera edició, es farà una taula rodona. Enguany comptam amb la participació de les empreses Nexus Robótica, Twin Force, The Vrand, Informàtica El Corte Inglés i l’Escola Global del ParcBIT, i amb el Col·legi Sant Josep Obrer i l'IES Joan Alcover. Aquestes entitats participants exposaran la seva experiència i visió sobre l’ús de les tecnologies a l’educació, i respondran a les preguntes que els doctorands i els assistents els formulin.

Al final de la jornada, s’aprofitarà per presentar els II Premis TalenTIC, a càrrec del doctor Jordi Llabrés Bordoy, vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB, i el senyor Antoni Carmona, director de la Delegació de les Balears en Informàtica d’El Corte Inglés.

 

 

Programa