Formulari de contacte


Hotel Meliá Palas Atenea


Paseo Ingeniero Gabriel Roca, 29, Palma
Tel. +34 971 281 400 Fax.

Per favor, utilitzau el formulari següent per comunicar-vos amb nosaltres. Els camps assenyalats amb un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.


# Nom


# Llinatges


# Institució


# Adreça


# Municipi


# Codi postal


# Telèfon


# E-mail


Comentari

 Dispone usted de   caracteres 
Dia d'arribada
/ /
Dia de sortida
/ /
Nits   Habitacions: Individual(154,00 €)      Doble(169,50 €)      Total: 0€


Resum informació legal


En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LPD), "FUEIB" li informa que, mitjançant la cumplimentació del formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer d'usuaris del lloc web de "FUEIB", amb l'únic fi de poder-li prestar i oferir els nostres serveis, enviar-li informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica de "FUEIB". "FUEIB" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda en aquest fitxer.

Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del fitxer que els tracta "FUEIB", amb domicili en Edifici Bartomeu Rosselló Pòrcel (Campus Universitari) Ctra. Valldemossa, km 7.5 07122 Palma de Mallorca, Illes Balears (Espanya). Podrà exercir els drets abans esmentats a través del formulari de modificació o cancel·lació de dades.