Informació útil en vistes a treure el màxim partit de l’#11forumuib:

 

 1. Plànol amb la ubicació dels mostradors
 1. Xerrades motivadores pels universitaris. Com ja sabeu, participar a les xerrades pot tenir premi: sorteig d’un viatge per 2 persones a la seu de Google de Dublín. Hi haurà un rigorós control d’assistència. A l’entrada de la xerrada és imprescindible indicar a l’organització la vostra arribada i se vos lliurarà un full que haureu d’emplenar i depositar a una urna un cop hagi finalitzat la xerrada.
 1. Publicació de les ofertes: en aquest enllaç podeu veure les ofertes de feina i les pràctiques que ofereixen les empreses presents, també les anam posant al ​Facebook i ​Twitter​.​ Aiximateix, visita la pàgina web de les empreses que t'interessen a través dels seus logos a l'apartat Empreses/Entitats per conèixer-les abans de venir al Fòrum i aprofita per conèixer quin procediment utilitzen pels seus processos de selecció.
   
 2. Concertar entrevistes:   Durant el Fòrum visita tots els mostradors de les diferents empreses i entitats que hi participaran. Prepara i actualitza el teu currículum i vine amb còpies suficients per a poder lliurar a les empreses participants que més t'interessin i intentar ja aconseguir una entrevista personal.
 1. Córner de l’Orientació: aquí podreu veure totes les entitats que hi participen. Cercar feina és una feina en sí mateix! Cal assessorar-se i preparar-se bé.
 1. Córner dels Col.legis Professionals tenim 14 col.legis! En aquesta secció hi pots trobar el col·legi professional relacionat amb la teva formació i podràs accedir a informació molt útil pel teu futur professional: assegurances, assessorament, avantatges carnet col·legial, borsa de treball, documentació legislativa, convenis, etc.
 1. Ja podeu participar a la primera activitat del Fòrum: Taller on-line Avaluació de competències de Manpower i anar a recollir els resultats els dies del fòrum al mostrador de Manpower.
 1. Food-trucks: durant els dies del fòrum hi haurà les Food-Trucks Anita Cakes, Manduka i Mallorca Food-truck on podreu dinar i prendre alguna cosa.
 1. Programes de ràdio: La Cadena SER i la COPE seran presents els dies 15 i 16 respectivament emetent el seu programa en directe des del fòrum.

 

Aprofita per vendre't com a futur/a professional competent, intercanvia experiències i informació amb empreses i universitaris

Consulta les xarxes socials #11forumuib i trobareu més opcions! Sorteig d’un drone i moltes coses més!

Bon fòrum!

 

 

 

 

Organitza:      
         
     
         
         
Amb el suport de: